June 10, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

5 manieren waarop fabrikanten video-inhoud in korte vorm kunnen gebruiken

een 2022 HubSpot-enquête ontdekte dat video clip-inhoud in korte vorm het hoogste investeringsrendement heeft in vergelijking achieved elke andere marketingstrategie.

Dat klinkt als een goede marketingtactiek voor elke branche, vooral fabrikanten.

En laten we eerlijk zijn: veel fabrikanten hebben niets aan het publiek hoeven te verkopen, tenzij je het hebt over specifieke sectoren zoals mode- en lifestylemerken, die jarenlang bedrijfsmarketingstrategieën hebben ontwikkeld die de verkoop stimuleren.

Fabrikanten die goederen en diensten maken, zijn sterk afhankelijk van hun verkoopteam. Hun aanpak moet specifiek zijn voor beurzen, advertenties in de branche of bij het cultiveren van klantrelaties. Het landschap van vandaag is competitief en het is tijd voor fabrikanten om hun marketing aan te passen.

Hier zijn vijf manieren waarop fabrikanten gebruik kunnen maken van korte video-inhoud.

10 eerste, wat is korte video clip-inhoud?

Om bot te zijn, korte video’s zijn, nou ja, kort. Meestal wordt deze inhoud beschouwd als elke video clip van minder dan 2 minuten. “Korte vorm” verwijst naar een TikTok-achtige video gemaakt om gemakkelijk en vooral snel te worden geconsumeerd.

Hoe gebruik te maken van korte online video-inhoud

Fabrikanten, laten we eens kijken hoe u het meeste kunt halen uit het maken van korte online video-inhoud voor uw marketingstrategie.

Identificeer uw doelgroep

Fabrikanten die in een toeleveringsketen werken, moeten de organisaties die uw products kopen, begrijpen, dat wil zeggen, uw doelgroep of koperspersona. Identificeer de branche waarop u zich richt en het sort en de grootte van de bedrijven die uw merchandise nodig hebben.

Het gebruik van korte video clip-inhoud is essentieel om deel te nemen aan uw specialized niche op platforms zoals TikTik, Instagram Reels, YouTube Shorts of zelfs Fb. Vind concurrenten en andere fabrikanten uit een andere branche en dompel jezelf onder in het soort video-inhoud dat ze produceren. U hoeft het wiel niet for every se opnieuw uit te vinden je moet je alleen kunnen aanpassen en toepassen wat werkt voor jouw bedrijf.

Pas korte movie-inhoud aan op elk platform

Als het gaat om berichten in de digitale wereld van vandaag, kun je niet wegkomen satisfied het plaatsen van dezelfde inhoud en berichten op meerdere kanalen. Een tv set-prepared business zal niet goed presteren op sociale media. Evenzo zal een reduced-spending plan Instagram-reel het niet goed doen op television.

Een goed voorbeeld is YouTuber Matty Benedetto, de maker van het kanaal Onnodige uitvindingen. Zoals de naam van zijn kanaal doet vermoeden, is Matty een uitvinder die producten uitvindt die niet eens hoeven te bestaan. Elke keer dat hij een van deze uitvindingen maakt, maakt hij meestal een video clip die 10-15 minuten duurt.

Let hier goed op – wat hij vervolgens doet, is de sleutel.

Hij zal die video’s vervolgens omzetten in korte hoogtepunten die worden gepubliceerd op YouTube Shorts, TikTok en Instagram Reels. Hij hergebruikt die inhoud om er de meeste kilometers uit te halen. Het werkt voor hem omdat hij wordt beschouwd als een succesvolle YouTuber satisfied 1,8 miljoen abonnees. Bovendien heeft hij satisfied behulp van korte video-inhoud 5,1 miljoen volgers verzameld op TikTok.

Merkbekendheid ontwikkelen

Stel dat u een fabrikant bent die kookpannen maakt. Je maakt een geweldig solution dat iedereen zou moeten hebben. Korte video clip-inhoud is de beste manier om merkbekendheid te ontwikkelen. Het doel is om major of mind te zijn bij uw ideale klant doorway voor hen te staan.

Het creëren van leuke, leerzame inhoud of het laten zien van de voordelen van uw product(en) terwijl het in gebruik is, zal de aandacht trekken van die grotere shops.

Daarnaast hebben consumenten de neiging om grotere organisaties te taggen in de reacties op video’s. Vooral als er merkbekendheid ontstaat, zullen die consumenten je ideale klanten zeker gaan vragen om je producten aan te bieden.

Snel aan de slag met de nieuwste developments

Als u niet bekend bent achieved de eerder genoemde korte videoplatforms, moet u zich hiervan bewust zijn trends. Een development kan van alles zijn, van een hashtag, een uitdaging of een dans tot een specifiek nummer. Deze trends hebben de neiging om snel grip te krijgen, waardoor het essentieel is om zo snel mogelijk op te springen.

De meeste trends zijn vermakelijk en luchtig, wat een uitstekende gelegenheid is om ze opnieuw te creëren achieved uw eigen draai die logisch is voor uw merk. Zorg er echter voor dat het previous binnen uw merk. Sommige traits kunnen en hebben tot controverse geleid bij bedrijven. Als je eenmaal een trend hebt geïdentificeerd, kun je het geluid van de video eenvoudig opslaan om afterwards te gebruiken.

Wees op de hoogte en spring snel op traits – ze komen en gaan snel voordat je het weet!

Probeer niet te verkopen

Dit laatste is misschien wel het belangrijkste.

Online video-inhoud in korte vorm moet uw publiek snel aanspreken. Scientific tests onthullen dat marketeers maar 10 seconden hebben om een ​​publiek te pakken en ze tot actie aan te zetten, anders loop je het risico ze te verliezen aan de volgende put up op hun feed.

Als uw inhoud te verkoopachtig is, zullen consumenten niet aarzelen en blijven scrollen. U maakt geen advertenties je ontwikkelt je merk.

Bovendien willen ze niet horen hoe geweldig je bent – ze willen weten wat je voor hen kunt doen.

Toon uw producten op een leuke en unieke manier zonder zelfs maar een prijs te noemen. Uw merk laten groeien en get in touch with maken fulfilled consumenten zal leiden tot succes op de lange termijn. Bij het doen van een aankoop zullen ze u en uw distributeurs onthouden.

Maak gebruik van korte online video-inhoud satisfied Lake One

Online video-inhoud in korte vorm is een frisse nieuwe manier om make contact with te maken fulfilled uw publiek. Consumentenbetrokkenheid en merkloyaliteit zullen toenemen naarmate u die verbindingen opbouwt en, nog belangrijker, vertrouwen.

Web als op de nieuwste developments springen, moet u snel movie-inhoud in korte vorm opnemen in uw marketingstrategie. Als een goedkopere strategie zult u binnen de kortste keren resultaten gaan zien!

Neem get hold of op met uw digitale marketingexperts bij Lake One om aan de slag te gaan fulfilled uw strategie voor korte videocontent.