June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

8 Gemeenschappelijke zakelijke boekhouding en boekhouding

8 Gemeenschappelijke zakelijke boekhouding en boekhouding

Vertel het ons als dit niet bekend aanvoelt….

Vaak voelt het alsof iedereen in hun vakgebied je uitscheldt omdat je iets op de “verkeerde manier” doet.

De “verkeerde weg” – volgens hen.

Je hebt ‘fout’ omdat je geen specifiek variety boekhoudsoftware gebruikt, je hebt ‘fout’ omdat je je eigen boekhouding doet, enz. Maar de waarheid is dat je meer dan openstaat voor kwaliteitssuggesties, het is de vijandigheid van buitenaf en het gekibbel dat je plannen verloren gaan in het lawaai.

Als het gaat om de financiën van uw bedrijf, zijn er efficiëntere boekhoudmethoden en zijn er minder efficiënte boekhoudmethoden. In plaats van te proberen u ervan te overtuigen dat wat u doet “fout” is, willen we u de veelvoorkomende financiële zwakheden laten zien die we in bedrijven zien en effectievere oplossingen presenteren op basis van wat voor onze klanten heeft gewerkt.

Houd er rekening mee dat hoewel veel bedrijven deze zwakke punten delen, er geen just one-a-just one-measurement-suits-all-benadering is. Om de oplossing(en) te vinden die het beste bij u en uw bedrijf passen, heeft u een gedegen kennis van uw bedrijf nodig, evenals de verschillende soorten diensten die bedoeld zijn om aan uw behoeften te voldoen. Een financieel professional kan u hierbij helpen.

8 veelvoorkomende tekortkomingen in de boekhouding en boekhouding die we bij bedrijven zien

Geen boekhoudsoftware gebruiken:

We zien dit vaak: kleine tot middelgrote ondernemers die Excel proberen te gebruiken voor hun boekhouding.

Begrijp ons niet verkeerd, Excel kan een krachtige, goedkope instrument zijn om aan uw berekeningsbehoeften te voldoen.

Het biedt echter geen further functionaliteit zoals facturering, afschriften, bankfeeds & reconciliatie, contacten, salarisadministratie, tijdfacturering, rapporten, grafieken en meer. Bovendien, vanwege het open karakter je kunt jezelf gemakkelijk vinden satisfied talloze werkbladen, complexe formules en hoofdpijn om erachter te komen hoe dingen gebeuren.

Het is niet geschikt als u wilt groeien, investeerders wilt aantrekken, een lening wilt krijgen, belasting wilt betalen, een belastingcontrole wilt overleven of zelfs wilt weten waarom uw boeken vorige maand niet meer in evenwicht waren.

Als je serieus bezig bent achieved je groei, is het belangrijk om te weten dat dit niet het alternatief is voor boekhoudsoftware.

Er zijn gratis of goedkope alternatieven beschikbaar voor uw boekhoudkundige behoeften voor kleine bedrijven. Veel zijn zelfs vergelijkbaar satisfied de prijs die u voor Excel betaalt.

Boekhoudsoftware kan helpen bij het beheren van salarisadministratie en inventaris, het automatiseren van bankafstemming en integratie achieved andere gegevensbronnen. De meeste zijn gemakkelijk te leren en er zijn geen formules of programmering vereist. Bovendien zorgen online again-up- en deelmogelijkheden met uw accountants via de cloud voor eenvoudige samenwerking en nog veel meer.

Geen boeken beheren op maand- of kwartaalbasis:

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom het handig is om uw boeken maandelijks te beheren. Om te beginnen kunt u uw boeken in één keer up-to-day houden, zodat u beter begrijpt waar uw bedrijf financieel staat.

Omdat het gemakkelijk is om de aard van elke zakelijke transactie aan het einde van de maand – in plaats van aan het einde van het jaar – op te roepen, kunt u transacties nauwkeurig vastleggen terwijl de kans op fouten wordt verkleind.

10 slotte kunt u de maandelijkse gegevens gebruiken om de bedrijfsprestaties te controleren en financiële fouten op tijd te corrigeren voordat deze uw bedrijfskasstroom beïnvloeden.

Geen scheiding van persoonlijke en zakelijke transacties:

Ongeacht de grootte of structuur van uw bedrijf, u moet aparte bankrekeningen hebben voor zakelijke en persoonlijke behoeften.

Dit neemt veel verwarring weg en u voorkomt het gedoe om alles aan het einde van het jaar te scheiden.

Bovendien kunt u zakelijk geld in de gaten houden en zult u twee keer nadenken voordat u zakelijk geld uitgeeft aan persoonlijk gebruik.

De relevante documenten niet beheren:

Alles begint fulfilled een kleine gewoonte.

Elke bon bijhouden is overweldigend, maar mobiele telefoons bieden bijgewerkte oplossingen om dit proces te vereenvoudigen. In feite hoeft u alleen maar een snelle foto van de bon te maken en een gespecialiseerde computer software – zoals Quickbooks of Zoho – geeft u de speciale functionaliteit om de onkostennota’s op te slaan.

U gebruikt uw telefoon waarschijnlijk voor verschillende zakelijke doeleinden, dus waarom zou u onderweg niet een veelzijdige boekhoudtoepassing gebruiken?

Zelf boekhouden:

We horen bedrijfseigenaren vaak zeggen dat ze hun eigen boekhouding doen, en hoewel dit voor bepaalde individuen kan werken, kiezen anderen ervoor om met deze verantwoordelijkheid te worstelen omdat ze bang zijn om voor professionele diensten te betalen.

  1. Heb je die tijd?
  2. Begrijp je de basisprincipes van boekhouding?
  3. Sluit u uw boeken op tijd af?
  4. Levert u uw belastingaangifte op tijd in?

Zo ja, dan is dat prima, zo niet, dan raden we u ten zeerste aan om hulp te zoeken. De tijd en frustratie die u kunt besparen door een financieel professional in te schakelen, wegen ruimschoots op tegen de bijbehorende kosten.

Geen finances hebben:

Het kan een eenvoudig Excel-blad zijn of een budget opgesteld in gespecialiseerde program.

Het bijhouden van een maandelijks of driemaandelijks price range en het periodiek herzien is een kleine maar effectieve financiële gewoonte. Dit zal u helpen bij persoonlijke en zakelijke financiën.

Houd er echter rekening mee dat de effectiviteit van een price range in overeenstemming is fulfilled de nauwkeurigheid van uw boeken.

Op het laatste moment hulp krijgen:

In plaats van van tevoren een afspraak te maken met hun boekhouder of accountant, hebben veel bedrijfseigenaren de neiging om call te negeren totdat ze plotseling satisfied een probleem worden geconfronteerd – en dan merken dat de agenda’s van hun accountants vol zijn.

Wij raden u altijd aan om minimaal een maand van tevoren get in touch with op te nemen achieved uw accountant en een afspraak te maken. Dit bespaart u onnodige hoofdpijn en tension die gepaard gaan met wachten tot het laatste instant.

Geen hulp krijgen van CPA:

Ja, u kunt uw eigen aangiften indienen, maar we raden u aan periodiek CPA-advies in te winnen. Een goede CPA kan uw bedrijf helpen na het belastingseizoen terwijl u en uw team gezonde boekhoudpraktijken tot stand brengen. Om een ​​betrouwbare CPA te vinden, raden we u aan u te concentreren op mond-tot-mondreclame en verwijzingen om ervoor te zorgen dat u iemand vindt die in uw belang werkt.

LAATSTE GEDACHTEN

Hoewel de hierboven genoemde punten misschien algemeen bekend zijn, is het normaal dat we de foundation vergeten. Neem get in touch with op met een van onze MCDA CCG-specialists met het hoofdkantoor in Placentia, Orange County, Californië, zodat we een uitgebreide beoordeling kunnen uitvoeren om maximale efficiëntie te garanderen als het gaat om uw bedrijfsfinanciën. Van daaruit kunnen we strategische oplossingen aanpassen om eventuele geïdentificeerde hiaten in uw financiële activiteiten te overbruggen.

Of u nu geschikte boekhoudsoftware moet vinden, u wilt helpen bij het maandelijks beheren van uw boeken, uw spending plan wilt maken/bewerken of doorlopende CPA-ondersteuning, onze financiële adviseurs kunnen uw bedrijf in een sterke positie brengen. Neem vandaag nog get hold of op achieved een van onze professionals through telefoon, e-mail of zelfs via onze sociale-mediaplatforms.

BEL VANDAAG (657) 258 – 0577 OF e-mail ons op revenue@mcdaccginc.com!

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Facebook: Klik hier

Instagram: Klik hier

Twitter: Klik hier

TikTok: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Andere bronnen die u misschien leuk vindt:

Belangrijke belastingdeadlines voor ondernemers maart 2022

3 effectieve guidelines voor bedrijven om te besparen op ERP-uitgaven

NetSuite compared to QuickBooks: “Wat is geschikt voor mijn bedrijf?”

8 Veelvoorkomende tekortkomingen in de zakelijke boekhouding en boekhouding

Zakelijke verzekeringen: aandachtspunten voor uw startup in 2022