June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

B2B-lezingen: AI gebruiken, strategisch denken en de prestaties van werknemers verbeteren

Naast onze zondag App van de week functie, vatten we ook enkele van onze favoriete B2B-verkoop- en marketingberichten van overal op world-wide-web elke 7 days. We zullen een heleboel geweldige dingen missen, dus als je iets hebt gevonden waarvan je denkt dat het de moeite waard is om te delen, voeg het dan toe aan de reacties hieronder.

De verkoopleider als luchtverkeersleider
In dit artikel, David Mattson is gebaseerd op een gedetailleerde analogie van verkoopleiders als luchtverkeersleiders. Hij haalt enkele van de belangrijkste vaardigheden en kenmerken naar voren waar effectieve verkoopleiders naar streven, en geeft praktisch advies over hoe leiders deze beter kunnen bereiken. Hij merkt op dat succesvolle organisaties “een functie zijn van het werk tussen het verkoopteam en de evenwichtige, professionele, onmisbare teamleider, die hen helpt obstakels te overwinnen, hun persoonlijke bestemming te bereiken en hun quotum te halen.”

Waarom personalisatie belangrijker is dan ooit voor merken
Jo Hamilton hier is gebaseerd op nieuw onderzoek van Twilio’s Condition of Personalisation Report, waarin staat dat “62% van de consumenten zegt dat merken hun loyaliteit zullen verliezen voor het leveren van ongepersonaliseerde ervaringen, een stijging 10 opzichte van 45% vorig jaar.” Hamilton schetst vervolgens de belangrijkste factoren die tegenwoordig effectieve personalisatie stimuleren, zoals initially-celebration information en vertrouwen.

Verkopen aan nieuwe leiders in onzekere tijden
In deze blogpost, Colleen Francis geeft vier handige suggestions about de beste manieren om aan nieuwe leiders te verkopen. Francis merkt op dat veel verkopers nieuwe, soms onervaren leiders tegenkomen waarvan velen niet hetzelfde referentiekader hebben als ervaren verkopers. Ze schrijft: “alle leiders, ongeacht hun ervaring, zoeken naar vertrouwenwekkende steun en inzicht. Jij moet die hulpbron voor ze zijn.”

Evalueer uw denken achieved één kritische vraag
Voor Larry Robertson, heeft een simpele vraag opnieuw gedefinieerd hoe hij leiderschapsinzicht verkrijgt: “Hoe is dit anders?” Wat een heel eenvoudige (of zelfs niet-specifieke) vraag lijkt, ontsluit een essentiële vraagstelling voor Robertson, die opmerkt: “De echte kracht in ‘Hoe is dit anders?’ is om het de gids te maken voor het collectieve geweten van de organisatie.”

Zes manieren om AI te gebruiken voor B2B-groei
De wereldwijde AI-markt is booming. Volgens gegevens van MarketsandMarkets heeft de industrie een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 39,7%, schrijft Krishna Yadav. Yadav biedt in dit bericht zes innovatieve manieren voor B2B-marketeers om AI in hun werk te gebruiken. Hoewel veel van deze functies overbodig lijken voor processen die al plaatsvinden (zoals Social Media Insights of Customer Segmentation), illustreert Yadav hoe AI elke taak sneller en slimmer kan uitvoeren.

3 investeringen die marketingleiderschap zou moeten overwegen om de prestaties van werknemers te verbeteren
In dit artikel, David Thompson stelt drie investeringen voor die marketingleiderschap kan doen om de prestaties van medewerkers te verbeteren. De investeringen omvatten het bouwen van een samenwerkingsomgeving, het centraal stellen van uw medewerkers en het investeren in een slimme, aanpasbare CRM. Thompson breidt op elk entrance uit en biedt inzicht in waarom elke investering waardevol is en wat leiders kunnen doen om de juiste investering voor hen te vinden.

Web3 en de toekomst van promoting
Kelly Cutler in dit bericht schetst Web3 en promoting in de context van gegevensprivacy, een sophisticated en onderling gerelateerd onderwerp in opkomende technologie. Ze biedt zero-celebration knowledge, klantgerichte governance en NFT’s als essentiële overwegingen voor marketeers die overwegen om Net3 in hun organisatie te gebruiken.

4 redenen waarom een ​​wrijvingsloos bedrijf uw overleving zal garanderen
Rekenprijs biedt een idyllisch situation: “Stel je voor dat je te maken hebt satisfied een bedrijf dat producten aanbiedt die altijd werken, leveringen die aankomen zoals beloofd, instructies die duidelijk en begrijpelijk zijn, en zelfbediening die gemakkelijk te gebruiken is. Hun klanten hoeven nooit om de verkeerde redenen get hold of met hen op te nemen. Ze hebben een wrijvingsloze klantervaring gecreëerd.” Value probeert precies dat te cultiveren en biedt redenen en tactieken om de wrijving van een bedrijf te verminderen.

Strategisch denken als leider
In deze blogpost, David Burkus biedt praktisch advies aan leiders die meer willen doen dan alleen reactief zijn in hun besluitvorming. Voor Burkus is dit een kwestie van een paar belangrijke vragen stellen om iemands leiderschapsstrategie op een hoog niveau te heroverwegen voordat kleinere, microbeslissingen worden genomen.

Hoe marketingleiders hun merken doorway inflatie kunnen sturen
“Marketeers hebben de mogelijkheid om niet alleen de inflatiedruk te beteugelen, maar ook om als leiders in de branche naar voren te komen doorway de juiste prestatieverbeteringen doorway te voeren achieved de juiste marketingmiddelen en -resources”, schrijft David Steinberg. Steinberg schetst hier specifieke verbeterpunten voor marketeers om door een sterk opgeblazen economie te navigeren, inclusief strategieën zoals hypertargeting en het versnellen van digitale transformatie.