June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Business Class Live 2022 van American Express is gratis

Business Class Live 2022 van American Express is gratis

American Express biedt Business Class Live 2022 gratis aan om eigenaren en leiders van kleine bedrijven te inspireren en te ondersteunen. Het doel is om deskundige inzichten, groeimogelijkheden en krachtige verbindingen te bieden. De contenttracks bevatten:

  • Contractmogelijkheden

Je kunt het evenement live of virtueel bijwonen door op de rode knop te klikken en je te registreren. Het vindt plaats op 20 juli 2022 in New York City van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Registreer nu

Uitgelichte evenementen, wedstrijden en prijzen

American Express Business Class LIVE 2022American Express Business Class LIVE 2022
20 juli 2022, New York City

Dit gratis evenement is bedoeld om eigenaren en leiders van kleine bedrijven uit alle lagen van de bevolking te inspireren en te ondersteunen met krachtige connecties, deskundige inzichten en unieke groeimogelijkheden. Je kunt persoonlijk aanwezig zijn of deelnemen aan de virtuele livestream-ervaring.


Reuters Evenementen Strategische Marketing NYC 2022Reuters Evenementen Strategische Marketing NYC 2022
20 oktober 2022, Brooklyn, New York

Strategic Marketing 2022 brengt ‘s werelds meest invloedrijke CMO’s en marketingleiders samen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, creatieve inzichten te delen en innovatieve oplossingen te ontdekken. Dit is het wereldwijde platform om marketingleiders te inspireren en te machtigen – moderniseer uw merk, maximaliseer nieuwe kanaalmogelijkheden en neem deel aan human-first datastrategieën.. Registreer u nu om u aan te sluiten bij de meest invloedrijke CMO’s en innovators!


Meer evenementen

Meer wedstrijden

Deze wekelijkse lijst met evenementen, wedstrijden en prijzen voor kleine bedrijven wordt door Small Business Trends als gemeenschapsdienst aangeboden.

U kunt een volledige lijst met evenementen, prijslijsten en prijslijsten bekijken of uw eigen evenementen posten door naar de evenementenkalender voor kleine bedrijven te gaan.

Afbeelding: Depositphotos