June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

CatapultX streeft ernaar om gebruik te maken van On-Stream-technologie om advertentieverstoring te elimineren

KatapultX is een technologiebedrijf voor publieksbetrokkenheid dat bekend staat om zijn On-Stream™ Video Monetization en Contextual AI Platform. Het On-Stream-platform is ontworpen om AI te gebruiken om niet-onderbrekende videoadvertenties aan te sturen die rechtstreeks in video-inhoud zijn geïntegreerd om maximale resultaten voor adverteerders en uitgevers te genereren.

Details van de achterkant van de doos

De eigen On-Stream-technologie van CatapultX maakt gebruik van kunstmatige intelligentie die is ontworpen om de storende ervaring te elimineren waar consumenten een hekel aan hebben gekregen. On-Stream probeert contexttargeting te gebruiken als aanvulling op de meest boeiende momenten van een video, waardoor een geïntegreerde advertentie-ervaring mogelijk wordt. Het is ontworpen om te presteren op het web, geavanceerde tv en live video met behulp van advertenties zonder de productie-inspanningen en -kosten.

Voor wie is het?

On-Stream is bedoeld voor uitgevers en adverteerders die hun prestaties willen maximaliseren met deze nieuwe vorm van videoadvertenties.

Wat het oplost

On-Stream is een advertentie-ervaring waarbij de kijker het eerst kijkt, die misschien minder opdringerig is voor kijkers die nu niet hoeven te wachten om te worden onderbroken tijdens een show of video, vooral omdat 85% van de consumenten een video verlaat zodra ze een pre- rollen. Het kan zorgen voor meer betrokkenheid wanneer een advertentie zinvol is en niet onderbreekt, wat resulteert in een betere advertentie-ervaring.

Wat maakt het speciaal?

De On-Stream-advertenties van CatapultX zijn bedoeld als aanvulling op de inhoud van de uitgever. Advertenties en inhoud in harmonie kunnen een unieke kijkervaring creëren en mogelijk de kijktijden verlengen.

Contact

KatapultX