June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Heb je een offline marketingplan?

Fulfilled miljoenen en miljoenen mensen die elke dag web gebruiken, is het als coach heel gemakkelijk om verstrikt te raken in hoe u uw bedrijf on the internet kunt promoten. Maar offline advertising and marketing is net zo belangrijk voor uw zakelijk succes en mag niet worden genegeerd. De twee facties zouden echt hand in hand moeten werken voor het ultieme succes.

Bouw die relaties op

Het in het echte leven op de markt brengen van uw coachingbedrijf is niet veel anders dan het on the web doen, behalve dat u zich niet achter een computerscherm verschuilt. Dit idee kan extreem intimiderend zijn, vooral voor introverte mensen, maar hoe meer je je interacties in het echte leven oefent, hoe gemakkelijker het wordt.

Een tip om te onthouden: Marketing and advertising is niet gelijk aan verkoop. Marketing and advertising gaat in excess of het opbouwen van relaties of het planten van zaden above uw bedrijf, dus wanneer de tijd rijp is, zal een prospect uw naam onthouden en contact achieved u opnemen. U hoeft niet constant te verkopen beantwoord vragen more than uw bedrijf, maar stel ook vragen om meer te weten te komen above de bedrijven van uw contactpersoon. Je zult niet echt weten of je elkaar kunt helpen zonder te luisteren naar wat ze doen.

Lokale netwerkevenementen

Start off met zoeken naar lokale netwerkgroepen of evenementen. Veel groepen, zoals BNI, laten bezoekers free of charge vergaderingen bijwonen, vraag naar die mogelijkheid. Na een of twee bezoeken weet je of de groep iets voor je is zo ja, sluit je dan aan. Als dat niet het geval is, zoek dan naar uw lokale Kamer van Koophandel, bijeenkomsten voor kleine bedrijven of andere professionele netwerkgroepen. Gebruik dezelfde conditions om lid te worden van lokale groepen als voor deelname aan Fb- of LinkedIn-groepen: wie zit er in de groep hoe je op een zinvolle manier kunt bijdragen en hoe zal de groep u 10 goede komen?

Vind lokale sponsormogelijkheden

Veel lokale organisaties of liefdadigheidsinstellingen zoeken sponsors om hun programma’s draaiende te houden. Bekijk je Little League of andere jeugdsportclubs om een ​​team te sponsoren of een advertentie in hun veld te kopen. Zoek naar jeugdtheatergroepen – of zelfs toneelclubs op verschillende scholen – en betaal voor een advertentie in hun affiches. Vraag of uw plaatselijke gebedshuizen een wekelijks bulletin hebben dat advertenties accepteert. Wees slender achieved je keuzes uiteindelijk wil je nog steeds je ideale klanten targeten, maar het vooruitbetalen in je gemeenschap zal ook enige naamsbekendheid opleveren.

Doe mee aan Local community Days

Heeft jouw stad of je omgeving Community Times? Vraag naar het opzetten van een stand om uw bedrijf te laten zien. Druk enkele pamfletten en visitekaartjes af om uit te delen. Beter nog, maak een goedkope swag-tas satisfied je bedrukte materiaal erin, samen fulfilled een traktatie voor degenen die bij je stand langskomen. Vergeet niet om de andere leveranciers te bezoeken en jezelf voor te stellen, net zoals je zou doen op een netwerkevenement. Soms worden leveranciers uw klanten, allemaal omdat ze u hebben ontmoet op een plaatselijk evenement.

Uiteindelijk lijkt interactie met uw lokale gemeenschap en bedrijfseigenaren veel op interactie fulfilled online volgers. Wees behulpzaam, attent en zichtbaar om op natuurlijke wijze klanten aan te trekken.

Verfijn uw marketingboodschap in dit webinar

Het is belangrijk om je ideale doelgroep te kennen, maar als je weet waar ze mee worstelen, kun je je marketingboodschap nog verder verfijnen. Nu kunt u uw markt nog verder verkleinen doorway hen te vertellen hoe u kunt helpen, zodra u die pijnpunten identificeert.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Neem volgende week deel aan mijn webinar om de 5 manieren te bespreken om de pijnpunten en taal van uw ideale klant te ontdekken. Zodra u zich bewust bent van deze ideas, zullen de pijnpunten naar u toe springen. Doe mee achieved ons live om ook uw vragen beantwoord te krijgen. Reserveer vandaag nog uw stoel.

verhalen vertellen voor coaches