June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Het overlijdensbericht van Journo Caity Weaver aan haar moeder laat netizens samen lachen en huilen

NYT-reporter Caity Weaver heeft een ontroerend maar amusant overlijdensbericht geschreven voor haar moeder, waarbij mensen een traan laten maar ook lachen. Het eerbetoon is viraal gegaan op sociale media en vertelt anekdotes van Caity’s moeder Dr. Maureen Brennan-Weavereen podoloog.

Ze tekent een aangrijpende foto van een 1,80 meter lange dame die luid genoeg kakelde om achieved brede penseelstreken doorway kamers te razen. Caity vertelt in het overlijdensbericht van een arts die zich er niet van kon weerhouden schoenen voor haar patiënten te kiezen toen ze eenmaal besefte waar ze naar op zoek waren.

– Advertentie –

Ze vertelt hoe ze zoveel favoriete patiënten experienced dat ze dagenlang alleen die ene patiënt bijwoonde tijdens een huisbezoek. En ze accepteerde ook zelfgemaakte lekkernijen als betaling.

De doodsbrief van een pathologisch vrijgevige moeder

Caity beschrijft haar moeder in het overlijdensbericht als pathologisch genereus, iemand die luierbonnen knipte om ze discreet achter te laten in het babypad van de winkel. Ze vertelt above een keer dat haar moeder een bekwame huishoudster in dienst nam, maar uiteindelijk een goede baan voor haar kreeg.

Caity beschrijft in het overlijdensbericht dat je alleen maar iets hoefde te vermelden dat je leuk vond, en dat ze er uiteindelijk meerdere zou kopen als ze ze kon krijgen tegen de volgens haar beweerde juiste prijs. Ze zegt dat toen een neef een nepmicroscoop wilde, haar moeder hem een ​​echte gaf, en voor een zacht prijsje, beweerde ze. Ze hielpen hem vervolgens honderden studiedia’s te maken.

– Advertentie –

Omdat Maureen een enthousiaste tuinier was, verzocht Caity haar weldoeners om iets ter herinnering te planten in plaats van bloemen te sturen. Ze herinnerde zich ook te vermelden dat de bloemenprijzen het hoogst zijn tijdens de herfst.

Brennan-Weaver stierf op 14 juni in Harrisburg. Haar ‘favoriete kind’ zei dat ze weg was voordat ze erachter kwam waar ze bang voor was.