June 8, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Hoe u geld kunt verdienen met uw nieuwe app

Research tonen aan dat steeds meer internetgebruikers denken: mobiele applications zijn beter dan internet websites. Ze bieden gemak, snelheid, beloningen en gepersonaliseerde inhoud om nog maar te zwijgen van het is gewoon meer vermakelijk. Wat is er niet leuk aan?

Nu de belangstelling toeneemt, beginnen bedrijven nieuwe apps te lanceren om meer omzet en klantenbehoud te genereren. Maar hoe kun je geld verdienen achieved je nieuwe app?

Nieuwe app-lancering

Influencer-advertising and marketing

Influencers zijn mensen op sociale media achieved een toegewijde aanhang. Ze zijn meestal professionals in hun niche en zijn daarom een ​​geweldige manier om een ​​specifiek publiek te bereiken. Met influencer marketing and advertising voor applications, kunt u naamsbekendheid vergroten, langdurige samenwerkingen aangaan, uw doelgroep eenvoudig bereiken en meer gebruikers krijgen. Dit alles leidt tot één ding: geld verdienen.

Werken achieved een influencer tijdens de lancering van je nieuwe app kan helpen om de hype op te bouwen en mensen enthousiast te maken voor je bedrijf. Of je nu je influencer-marketingcampagne lanceert tijdens pre-start-promotie, application-lancering of write-up-start-promoties, elke fase heeft voordelen.

Als je je onderzoek doet, je finances instelt en de juiste influencer voor je area of interest kiest, kan influencer marketing een sterke strategie zijn om geld te verdienen satisfied je nieuwe app.

Advertenties

De meest gebruikelijke (en gemakkelijkste) manier om inkomsten te genereren satisfied uw nieuwe app is by way of in-application-advertenties. Het weergeven van advertenties in uw application is eenvoudig en kan betekenen dat u wordt betaald doorway advertentienetwerken van derden. Dit gebeurt meestal alleen wanneer een gebruiker op de advertentie klikt of de geadverteerde app installeert, maar sommige netwerken betalen ook per vertoning! Er zijn vier soorten advertenties die door uw application kunnen worden weergegeven:

  • Interstitial advertenties – pop-ups op volledig scherm die op verschillende tijdstippen worden weergegeven, bijvoorbeeld na het klikken op bepaalde knoppen
  • Banner reclame – weergegeven in verschillende formaten aan de boven- of onderkant van het app-scherm
  • In-application videoadvertenties – automatisch weergegeven en gebruikt als beloning voor de gebruiker om additional functies in de application te krijgen
  • Native-advertenties – geïntegreerd om als natuurlijke elementen in de application te verschijnen om een ​​product of application te promoten

Hoewel advertenties een geweldige manier zijn om geld te verdienen satisfied uw app, is het vermeldenswaard dat dit design alleen effectief is bij applications die veel gebruikers trekken. Voor kleinere apps zijn andere modellen wellicht geschikter.

Abonnementen

Door abonnements- en upgrademodellen voor uw application te implementeren, kunt u de hoeveelheid geld die u ermee verdient verhogen. Een abonnement is geweldig voor terugkerende inkomsten en wordt daarom beschouwd als de beste en meest bruikbare application-strategie voor het genereren van inkomsten.

Als onderdeel van het abonnementsmodel kunt u ervoor kiezen om gedurende een beperkte tijd free of charge inhoud in de application aan te bieden, of een beperkte hoeveelheid free of charge inhoud aan te bieden voordat gebruikers een abonnementsprijs betalen om volledige toegang tot de application-inhoud te krijgen.

Abonnementsmodellen zijn een geweldige manier om geld te verdienen achieved uw nieuwe app. Het resulteert in betrouwbaardere inkomsten en meer betrokken doelgroepen. De Apple Retail outlet beloont de app zelfs satisfied een hogere omzetverdeling om de klanten langer large te houden! Het is echter van cruciaal belang op te merken dat een gratis proefperiode een must is en dat het continu innoveren van functies en inhoud voor app-gebruikers belangrijk is om verhoog de inkomsten van uw op abonnementen gebaseerde gebruikers.

Zakenvrouw met nieuwe app
fotocredit: Andrea Piacquadio / Pexels

In-app aankopen

Above het algemeen populair bij video game-uitgevers, zijn in-app-aankopen geweldig om geld te verdienen met je nieuwe application. Met dit product kunnen uw gebruikers verschillende populaire in-app aankopen in een video game, muziek, films of andere digitale goederen rechtstreeks vanuit de app, wat op zijn beurt de gebruikerservaring of gameplay verbetert. In-app-aankopen mogen echter niet worden gebruikt om fysieke goederen te verkopen.

Het implementeren van een in-app-aankoopmodel is een interessante manier om niet-betalende application-gebruikers om te zetten in betalende app-gebruikers zonder de opdringerige verplichting van een abonnement. Maar daarom moet u uw gebruikers verslaafd houden, zodat ze blijven betalen!

Sponsoring

Hoewel het minder vaak wordt gebruikt dan andere methoden om inkomsten te genereren, is sponsoring een geweldige strategie om geld te verdienen satisfied uw app. Met de juiste application voor een gerichte niche kan sponsoring een krachtig design zijn.

Application-sponsoring is exclusiever dan andere advertenties, omdat ze minder willekeurig zijn dan uw gebruikelijke banneradvertenties. In plaats daarvan zijn sponsors mogelijk geïnteresseerd in het ruilen van betaling voor een prominente plek om hun bedrijf op uw application te promoten. Het is vermeldenswaard dat een belangrijke aspect die een sponsormodel mogelijk maakt, de analytische gegevens zijn. Tot een application-sponsoring krijgenmoet u voorbereid zijn fulfilled solide gegevens om de waarde van uw potentiële sponsor te verkopen achieved behulp van op feiten gebaseerde resultaten.