June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Hoe u uw hobbyblog naar een omzet van meer dan $ 300.000 kunt brengen – Zakelijke tips en advies

Wat is er nodig om van een hobbyblog een bedrijf van $ 300.000 as well as een jaar te maken?

Michelle Schroeder is een succesvolle blogger over persoonlijke financiën en life-style. Michelle begon haar weblog als een pastime die uiteindelijk uitgroeide tot een bedrijf. Ze begon haar weblog ernaast terwijl ze fulltime werkte. Tegenwoordig is ze een professionele blogger. Michelle is te zien geweest in publicaties zoals The Huffington Submit, Forbes, Yahoo Finance, US News en nog veel meer.

Ik raad je aan om mijn “Hoe een blog site te starten” -bericht te lezen, om erachter te komen wat je precies nodig hebt om aan de slag te gaan met je eigen website.

In het volgende interview behandelen we verschillende onderwerpen:

  • Hoe Michelle begon fulfilled bloggen?
  • Hoe ze verkeer naar haar weblog leidt?
  • Inkomsten genereren achieved weblogs.
  • Hoe Michelle haar blogonderwerpen selecteert?
  • Wat zijn haar meest effectieve verkeerstactieken?
  • Hoe Michelle erin slaagde om in A-lijstpublicaties te verschijnen?

Ik hoop dat je geïnspireerd bent door ons bloggerinterview achieved Michelle.

Succeshaven: Wat waren je doelen toen je begon achieved Producing Feeling of Cents?

Michelle Schröder: Ik had niet echt grote doelen toen ik voor het eerst satisfied mijn site begon. Ik begon het puur als een pastime, zonder de bedoeling ooit geld te verdienen. Ik wilde gewoon praten around mijn financiële en gezinssituatie, zodat ik alles eruit kon krijgen – een soort dagboek en therapie, haha!

Succeshaven: Wat waren de meest effectieve manieren om verkeer naar Earning Sense of Cents te leiden tijdens het eerste jaar van bloggen?

Michelle Schröder: Ik ben altijd heel actief geweest als het gaat om netwerken met andere bloggers, en ik denk dat dat me altijd heeft geholpen. Direct verkeer van andere weblogs is altijd een van mijn belangrijkste verkeersbronnen geweest vanwege mijn netwerken.

Mijn beste recommendations voor netwerken zijn om altijd oprecht te zijn en altijd meer te geven dan je neemt. Je wilt niet altijd om gunsten vragen en iedereen lastig vallen – dat zal niet werken. Maak in plaats daarvan vrienden fulfilled de mensen om je heen, help anderen zoveel als je kunt en wees aardig!

Succeshaven: Op welk instant dacht je erover om inkomsten te genereren met je website?

Michelle Schröder: Na ongeveer 6 maanden bloggen, ontving ik mijn eerste $ 100 van bloggen by means of een blogvriend van mij (nog een voorbeeld van hoe netwerken nuttig kan zijn), en dat maakte me geïnteresseerd in het genereren van inkomsten fulfilled mijn blog.

Ik zat toen ook in een niet zo geweldige financiële situatie, dus ik was actief op zoek naar nieuwe manieren om ernaast geld te verdienen. Ja, ik had een fulltime baan, maar ik experienced veel rekeningen, studieleningen, een hypotheekbetaling en nog veel meer die me van mijn dromen afhielden.

Ik besloot toen more durable aan mijn blog te werken, zodat ik er een bijverdienste van kon maken. Ik experienced nooit gedacht dat het mijn fulltime inkomen zou worden, maar gelukkig wel!

Succeshaven: Hoeveel verschillende manieren heb je en verdien je vandaag geld achieved je blog?

Michelle Schröder: Ik verdien momenteel voornamelijk geld satisfied mijn web site by way of affiliate advertising and marketing en gesponsorde partnerschappen fulfilled merken. Ik hoop by using mijn website het affiliate-inkomen te verhogen, omdat het veel passiever is en ik veel meer controle heb.

Een nieuwe vorm van inkomen die ik binnenkort wil toevoegen, is dat ik mijn eerste on the net cursus ga lanceren, zodat ik anderen kan helpen hun partnerinkomen te verhogen.

Succeshaven: Hoe bepaal je de onderwerpen waarover je blogt?

Michelle Schröder: Ik heb een lange lijst met onderwerpen op mijn pc en mijn mobiele telefoon die honderden verschillende onderwerpideeën bevatten. Ik bedenk ze gaandeweg en het zijn meestal onderwerpen die ik in mijn dagelijks leven tegenkom.

Succeshaven: Wat is uw proces om blogposts te maken die beter zijn dan concurrerende blogposts?

Michelle Schröder: Ik probeer altijd zo aardig en behulpzaam mogelijk te zijn. Lezers hebben me altijd verteld dat ze het geweldig vinden hoe mijn blogberichten altijd klinken alsof ik rechtstreeks met ze praat. Ik denk dat dit kan helpen om persoonlijke financiën veel aangenamer te maken om te lezen.

Succeshaven: Wat zijn uw meest effectieve verkeersopbouwtactieken?

Michelle Schröder: Mijn meest effectieve tactiek voor het opbouwen van verkeer op dit moment is Pinterest. Pinterest brengt rond 175.000 klikken elke maand naar mijn blog, wat een enorm bedrag is!

Succeshaven: Kun je ons een idee geven van waar je je tijd aan besteedt om je blog site draaiende en groeiend te houden?

Michelle Schröder: Ik breng mijn tijd op veel verschillende gebieden doorway. Ik probeer altijd mijn lezers op de eerste plaats te zetten, waaronder het omzetten van hun vragen in informatieve blogposts, het beantwoorden van elke e-mail van een lezer die ik ontvang, het beantwoorden van elke reactie die ik ontvang, en meer.

Succeshaven: Welke aanbevelingen heb je voor mensen om gepubliceerd te worden in een aantal van de A-lijst publicaties waarin je te zien bent geweest, zoals Forbes en The Huffington Post?

Michelle Schröder: Mijn toptip is om te netwerken achieved anderen. Zo ben ik in veel artikelen opgenomen, omdat mensen al weten wie ik ben.

Mijn andere idea is om je aan te melden voor HARO (Enable A Reporter Out). Het is een free of charge lijst die u laat weten wanneer een verslaggever hulp nodig heeft bij een verhaal. Bekijk ons ​​interview fulfilled HARO-oprichter Peter Shankman.

Succeshaven: Welke tactieken kun je bloggers aanbevelen die moeite hebben om grip te krijgen op hun weblogs? Welk proces moeten ze doorlopen?

Michelle Schröder: Mijn allereerste tip is om er altijd voor te zorgen dat je articles van hoge kwaliteit levert. Lezers zullen niet lang blijven als je alleen berichten naar buiten pompt die hen niet echt helpen.

Mijn andere suggestions zijn onder meer ervoor zorgen dat je je blogposts voldoende promoot, netwerken fulfilled andere bloggers, je lezers helpen en meer.

Succeshaven: Hoe kunnen mensen meer in excess of u te weten komen of met u in speak to komen?

Michelle Schröder: Je kunt me vinden op Zin krijgen in centen, Fb, Pinteresten Instagram.

De volgende twee tabbladen wijzigen de inhoud hieronder.