June 10, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Is Elite-CEO legitiem?

We leven in een ongelooflijke tijd waarin iedereen ondernemer kan worden en on line miljoenen pounds kan verdienen. Helaas zullen sommige bedrijven u oplichten doorway te denken dat hun dure programma u miljoenen zal opleveren. In werkelijkheid zijn die oplichting kan je meer blut en verward achterlaten dan toen je begon.

Elite Ceo lijkt op het eerste gezicht een van die zwendelcursussen te zijn. Als je je afvraagt ​​of Elite Ceo oplichterij is, ben je hier aan het juiste adres.

Als u iets weet more than de oprichter van het bedrijf, kunt u bepalen of hun bedrijf oplichterij is. In dit geval is de eigenaar Tanner Chidester. Hij is de oprichter van niet één maar twee bedrijven: In good shape Warriors en Elite CEO. Ze evolueerden allebei tot zevencijferige bedrijven tegen de tijd dat hij 28 was. Zijn nettowaarde is nu $ 1 miljoen!

Het volgen van iemand die succesvol is, zoals Tanner, is een stap in de goede richting naar jouw succes.

Wat is Elite-CEO?

Elite CEO is een programma dat on the internet businesscoaches helpt hun coachingprogramma’s te verkopen. Tanner Chidester doet dit door middel van zijn on the internet trainingsprogramma dat verschillende modules biedt. Deze modules leren coaches uit bijna elke branche.

Elite CEO is voor degenen die moeite hebben om een ​​inkomen te verdienen satisfied hun bedrijf. Tanner beweert dat hij elk on the net coachingbedrijf kan helpen omhoogschieten.

Het bedrijf biedt verschillende soorten hulp: van online cursussen tot gepersonaliseerde training van Tanner zelf. Je kunt ook lid worden van de Facebook-groep van Tanner Chidester, waar je al je moeilijk te beantwoorden vragen kunt stellen.

Wat heeft het Elite CEO-programma te bieden?

Het Elite CEO-programma heeft zijn klanten veel meer te bieden dan alleen cursussen. Hier zijn alle toeters en bellen die u ontvangt bij het aanmelden.

Het eerste programma

Laten we beginnen satisfied het initiële programma van Tanner Chidester en wat het u te bieden heeft. Het wordt geleverd in een established van vijf modules om mee te beginnen. De initiële kosten van alle vijf modules bedragen slechts $ 37. We zullen later on dieper ingaan op andere prijzen.

Dit leer je in alle vijf de modules:

 1. Fb Groepsmarketing
 2. Organische berichten
 3. Berichten en verkoopgesprekken
 4. Een inleiding tot advertenties op Fb
 5. Trechters instellen

De eerste aankoop wordt ook geleverd achieved toegang tot de Facebook-groep Tanner Chidester. Je kunt samenwerken fulfilled andere leden en specifieke vragen stellen in deze groep.

Added things die u ontvangt

Er zijn enkele more objects die u samen achieved de modules ontvangt. Je ontvangt:

 • Kortingen op Elite CEO stay-evenementen.
 • Tech opgezet doorway een teamlid.
 • Een garantie dat je succesvol zult zijn.

Upsells Elite CEO-aanbiedingen

De upselling is waar Elite CEO duur begint te worden. Ik zeg niet dat het om deze reden oplichterij is, maar je hebt misschien niet het gewenste succes als je de upsells niet krijgt.

Wat zijn de upsells?

 • Clickfunnels is een van die upsells en kost $ 97 for each maand tegen het goedkoopste tarief. Dit programma helpt je fulfilled je sale funnels op je web page. Tanner krijgt ook een commissie van 50% for each verkoop die hij maakt voor Clickfunnels.
 • Andere equipment zoals Clickfunnels kunnen ongeveer $ 240 per maand kosten, afhankelijk van welke u kiest.
 • U kunt ervoor kiezen om voor bijna $ 10.000 een persoonlijke teaching van Tanner te krijgen!

Hoewel de initiële prijs van $ 37 genereus lijkt, zullen veel andere prijzen je verrassen als je verder gaat fulfilled de cursus.

Wat zijn de voor- en nadelen?

Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van Elite CEO om te zien of het je geld waard is

Pluspunten

 • In de besloten Facebookgroep kun je onbeperkt vragen stellen en ondersteuning krijgen.
 • Het initiële programma is voor de meeste mensen betaalbaar.
 • Tanner is volledig gekwalificeerd om anderen te leren succesvol te zijn.

nadelen

 • De totale prijs is duur.
 • Het is niet voor beginners. Alleen degenen satisfied een gevestigd bedrijf zullen het meeste succes halen uit dit programma.
 • Er zijn verschillende verborgen kosten als je in het programma komt.

Wat is het succespercentage van het programma?

Een manier om te bepalen of het Elite CEO-programma oplichterij is, is doorway te kijken naar het succespercentage van mensen die het al hebben meegemaakt.

Als u naar de web-site van het bedrijf gaat, vindt u honderden en honderden succesverhalen. Het is onze taak om een ​​beetje dieper te graven. Uiteraard vermelden bedrijven alleen de succesverhalen.

Als je naar Trustpilot.com kijkt, zullen ze je klantrecensies voor tal van bedrijven laten zien. Elite CEO heeft een beoordeling van 4,8 sterren. Dat is greatest goed! Er zijn slechts een paar slechte recensies voor dit bedrijf, waardoor die succesverhalen nog meer opvallen.

Als je het werk niet doet, zul je geen goede resultaten zien. Dit programma zal het werk niet voor je doen het is gewoon een gids.

Tanner Chidester Elite CEO Evaluation – Is het een rip-off of legitiem?

Na verschillende sites, goede en slechte recensies en de Fb-groep Tanner Chidester te hebben bekeken, hebben we geconcludeerd dat Elite CEO geen oplichterij is. Er zijn een paar belangrijke redenen waarom we tot deze conclusie zijn gekomen.

Hoewel de upselling van Elite CEO in eerste instantie oplichterij lijkt, bieden ze een garantie. Als je niet succesvol bent, beloven ze bij je te zijn totdat je succes hebt bereikt.

Er zijn legitieme beoordelingen over de web page met bewijs van succesverhalen.

De oprichter van het bedrijf is een succesvolle ondernemer die hem betrouwbaarder maakt.

Tanner Chidester Elite CEO – Samenvatting

Hoewel duur, belooft Tanner Chidester te leveren, en in veel gevallen heeft hij dat ook! Helaas is dit programma niet geschikt voor newcomers. U zou al geld moeten verdienen met uw bedrijf de Elite CEO kan je helpen om het op te schalen.

Dit programma is een fantastische investering voor mensen met reeds gevestigde bedrijven!

Er zijn zoveel mogelijkheden voor nieuwe en gevestigde ondernemers om te leren. Het is moeilijk te zeggen of een bedrijf oplichterij of legitiem is. U kunt onze recensie bezoeken bladzijde voor meer zakelijke beoordelingen als u ooit twijfelt.