June 10, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Jack Dorsey roept op tot einde Chinese communistische partij vanwege de nul-COVID-routine van Xi Jinping

Twitter Inc TWTR oprichter en Inc. blokkeren SQ Directeur Jack Dorsey heeft opgeroepen tot een einde aan de Communistische Partij van China.

Wat er is gebeurd: De opmerkingen van Dorsey kwamen naar aanleiding van een Twitter-bericht van de internationale correspondent van CNN Selina Wangdie haar “meedogenloze covid-test”-routine deelde als onderdeel van het leven in Peking.

“Beëindig de CCP”, zei Dorsey op Twitter, verwijzend naar de Chinese Communistische Partij, wiens algemeen secretaris is Chinese president Xi Jinping.

Zie ook: Hoe blokaandelen (SQ) te kopen

Waarom het uitmaakt: China, in feite een eenpartijstaat geregeerd door de CCP, heeft tijdens de golf van Omicron strikte lockdowns gehandhaafd en een zogenaamd nul-COVID-19-beleid gevoerd.

Herstelde patiënten hebben te maken satisfied strengere testnormen in China en de gezondheidsgeschiedenis van de personen is beschikbaar by way of gezondheidsapplicaties, die door werkgevers kunnen worden gevonden en die leiden tot gevallen van stigmatisering, gemeld Bloomberg.

Twitter is officieel geblokkeerd in China en werd in 2009 achter de “Great Firewall” van het land geplaatst, volgens een Yahoo Finance rapport.

Toch houden meerdere Chinese functionarissen, variërend van de ambassadeurs van het land tot het staatstelevisienetwerk, CCTV, Twitter-accounts bij.

Block, onder leiding van Dorsey, maakte vorige 7 days zijn resultaten above het tweede kwartaal bekend. Het bedrijf, voorheen bekend als Square, boekte in de periode een winst for every aandeel van 18 cent, beter dan een schatting van Wall Road.

Omzet tweede kwartaal, exclusief Bitcoin BTC/USDsteeg fulfilled 34% tot $ 2,62 miljard.

Prijs actie: Op vrijdag sloten Block-aandelen 2,2% lager op $ 87,69 in de reguliere sessie, volgens gegevens van Benzinga Professional.

Lees volgende: Elon Musk daagt Twitter-CEO Parag Agrawal uit voor openbaar debat about bottelling, voert peiling uit more than zijn beweringen