Joffre Capital wil controle over Playtika kopen – rapport

&#13

Non-public equity-onderneming Joffre Money zoekt financiering om een ​​mogelijk bod te financieren op de controle van mobiele video game-ontwikkelaar Playtika (Nasdaq: PLTK), vertelden mensen met kennis van de zaak aan “Bloomberg”. -gericht get-outbedrijf opgericht door Chinese dealmakers, kocht een belang van 25,7% in Playtika.

&#13

De investeringsmaatschappij overweegt om haar Playtika-belang te vergroten om de meerderheidsaandeelhouder te worden, volgens de mensen, die vroegen om niet geïdentificeerd te worden omdat de informatie privé is, voegde “Bloomberg” eraan toe.

&#13

Joffre Capital betaalde vorige maand 21 greenback for every aandeel voor een totale investering van 2,2 miljard dollar.

&#13

In februari van dit jaar kondigde Playtika aan dat het verschillende strategieën onderzocht om zijn waarde voor aandeelhouders te maximaliseren. “Als onderdeel van het proces is de raad van program een volledige reeks strategische alternatieven te overwegen, waaronder een verkoop van het bedrijf of andere mogelijke transacties”, aldus de aankondiging.

&#13

De aandelenkoers van Playtika daalde achieved 45% tussen de beursintroductie in januari 2021 en het rapport van gisteren, tot een prijs die het bedrijf een marktkapitalisatie van $ 6 miljard geeft, vergeleken fulfilled $ 11 miljard bij de beursgang.

&#13

De aandelenkoers van Playtika is momenteel fulfilled 2,76% gedaald tot $ 12,32, wat neerkomt op een marktkapitalisatie van $ 5,081 miljard.

&#13

Gepubliceerd doorway Globes, Israel business enterprise information – en.globes.co.il – op 13 juli 2022.

&#13

© Copyright van Globes-uitgever Itonut (1983) Ltd., 2022.

&#13
&#13

Anna Walsh

Next Post

Hoe bedrijven kunnen profiteren van het bijscholen van hun werknemers met AI en machine learning

Thu Jul 14 , 2022
Doorway Glenn Campbell De toekomst van werk is veel eerder aangebroken dan velen van ons hadden verwacht. Tegenwoordig leven we in een wereld die doorway technologie wordt aangedreven, en steeds verder ontwikkelende nieuwe technologieën zoals AI, automatisering en Massive Facts hebben een paradigmaverschuiving op de arbeidsmarkt teweeggebracht doorway krachtige kansen […]