June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Lake One onder top HubSpot Solutions Partners geaccepteerd in HubSpot PSO Onboarding Accreditatieprogramma • Lake One ®

Minneapolis, Minnesota 30 juni 2022: Vandaag, Lake A person heeft aangekondigd dat het doorway HubSpot is geaccepteerd voor een selectief Lover Scaled Onboarding (PSO)-programma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is.

PSO is een nieuw gecreëerd accreditatieprogramma van HubSpot, ontworpen om hun klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde, strategische companions die organisaties kunnen helpen om het meeste uit hun HubSpot-ervaring te halen.

Deze exclusieve accreditatie bouwt voort op het momentum dat eerder dit jaar begon toen Lake A person de Diamond HubSpot Alternative Companion-standing behaalde, intern achieved het HubSpot-staff sprak tijdens de 2022 Kick-Off in excess of de groei die ze hebben gezien in de vraag naar het HubSpot CRM-system, en experienced ook een circumstance research op de HubSpot-internet site.

“We zijn ongelooflijk nederig dat we door HubSpot zijn gevraagd om deel te nemen aan dit programma en zijn verheugd om onze relatie fulfilled onze partners daar te verdiepen”, zegt Ryan Ruud, oprichter en CEO van Lake A single. “Het leveren van directe onboarding-solutions aan HubSpot-klanten fulfilled hun keurmerk is een enorm blijk van vertrouwen in het crew hier bij Lake 1. ”

Achieved de PSO Onboarding Accreditatie kunnen bedrijven die voor het HubSpot CRM-system kiezen, weten dat ze samenwerken satisfied een doorgelichte en vertrouwde partner voor hun onboarding.

Around Lake Just one

Minneapolis, MN Based mostly Lake A person, is een moderne marketingpartner die zakelijke affect voor B2B-bedrijven stimuleert door middel van verkoop- en marketingtransformatie. Hun staff integreert (virtueel) in klantorganisaties om strategische begeleiding en palms-on werk te bieden. Achieved Lake Just one krijgen klanten deskundige hulp bij het implementeren van hun tech-stack en het opschalen van vraaggeneratie met content- en prestatiemarketing. Lake 1 helpt klanten hun inspanningen te verfijnen op foundation van hun unieke zakelijke behoeften, doelen en realtime klantbetrokkenheid.