June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Nieuwe Instagram-video’s van minder dan 15 minuten worden automatisch Reels

Naarmate Reels steeds populairder worden, neemt Instagram het op zich om elke online video die je binnen 15 minuten plaatst (als je account openbaar is) naar de categorie Reels te verplaatsen.

Wanneer je een video op je profiel gaat plaatsen, toont Instagram deze waarschuwing.

Ontdekking. Wanneer uw rollen op een openbaar profiel worden geplaatst, komen ze mogelijk in aanmerking en worden ze aanbevolen voor meer mensen. Hierdoor kunnen andere gebruikers ook remixen, bewerken en hun eigen draai aan de video’s toevoegen satisfied behulp van de ingebouwde equipment van Instagram, zoals sjablonen en een nieuwe dubbele functie die uw camera’s aan de voor- en achterkant tegelijkertijd opneemt.

Een paar uitzonderingen. Er zijn een paar uitzonderingen hierop, zoals video’s die zijn gepost voordat de dingen vandaag veranderden en video’s die langer zijn dan 15 minuten. De blogpost gaf ook aan dat momenteel alleen video’s van minder dan 90 seconden in aanmerking komen voor het ontdekkings- en aanbevelingssysteem.

Remix-resources. Instagram breidt ook de equipment voor Remix uit om de manier waarop verhalen worden verteld op Instagram te verbeteren wanneer je samenwerkt met videomakers en vrienden, waaronder:

  • Remixen voor foto’s: Foto’s zijn de kern van de Instagram-ervaring. In de komende weken kun je openbare foto’s remixen. Dit geeft je een grenzeloze inspiratie om je eigen unieke molen te creëren.
  • Uitgebreide Remix-lay-outs: Kies tussen een groen scherm, horizontaal of verticaal gesplitst scherm of beeld-in-beeld reactie om uw eigen videocommentaar toe te voegen aan bestaande rollen.
  • Voeg je clip toe: Heb je een warme choose? In plaats van dat je remix tegelijkertijd met de originele rol verschijnt, kun je nu je clip na het origineel toevoegen, zodat deze opeenvolgend wordt afgespeeld.

Lees de aankondiging. Je kunt meer lezen over deze nieuwe functies op Instagram’s blog.

Waarom het ons iets kan schelen. De nieuwe functies worden uitgebracht in dezelfde week als Facebook zijn hoofdfeed opsplitst en TikTok-makers hun frustraties uiten in excess of lage uitbetalingen. Als je een maker bent die inkomsten verdient satisfied Instagram-rollen, kun je profiteren van hun nieuwe tools en mogelijk grotere zichtbaarheid.


Nieuw op zoekmachineland

Around de auteur

Nicole Farley is redacteur voor Search Engine Land en behandelt alles wat satisfied PPC te maken heeft. Ze is niet alleen veteraan bij het Korps Mariniers, maar heeft ook een uitgebreide achtergrond in digitale marketing and advertising, een MBA en een voorliefde voor echte misdaad, podcasts, reizen en treats.