June 8, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Populaire SEO-tools voor het controleren en bewaken van uw bedrijfswebsite

Resources zijn enorm handig voor Search engine optimisation. Toegang tot gebruiksvriendelijke, betrouwbare en nauwkeurige Web optimization-applications zal uw Web optimization-strategie versterken. U krijgt relevante inzichten in hoe uw website het doet en wat uw concurrenten doen in hun Search engine optimization-inspanningen.

U ziet, uitgebreide Search engine marketing-audits bieden een schat aan kennis bij het identificeren van websiteproblemen. Helaas kosten diepgaande audits tijd en geld als ze fulfilled de hand worden uitgevoerd.

Website positioning-tools kunnen die kosten en tijd halveren terwijl ze dezelfde kwaliteit van resultaten bieden. Satisfied Seo-applications kunt u individuele zoekwoorden volgen en de one way links die u probeert te verkrijgen volgen. U kunt ook rapporten maken die uw algehele voortgang vergelijken satisfied die van uw concurrenten.

SEO-tools

We hebben een lijst verzameld satisfied de 10 beste Website positioning-resources voor auditing en checking. Deze tools kunnen worden gebruikt voor uw zakelijke doelen en behoeften.

1. Google Research Central: Google Research Console/Google Analytics

Google Zoeken Centraal is een free of charge tool van Google waarmee websitebeheerders, webontwikkelaars en marketeers hun aanwezigheid in de zoekresultaten van Google kunnen volgen.

Deze Search engine optimisation-monitoringtool biedt rapporten en resources om gebruikers te helpen bij het beoordelen van enkele van de meest typische technische Web optimization-problemen. U kunt de console ook gebruiken om te bevestigen dat de webcrawlers van Google toegang hebben tot elke pagina op uw web page, te garanderen dat de nieuwe pagina’s worden geïndexeerd wanneer verwacht en om meldingen te ontvangen wanneer Google spam of indexeringsproblemen op uw web page aantreft.

2. AHREF

AHREFS concurreert om de leidende posities van de meest vertrouwde en beste Search engine optimization-monitoringtools. Het biedt een van de meest gebruiksvriendelijke en uitgebreide technische Web optimization-audittools die u op onze lijst zult tegenkomen.

U kunt ook in de zoekresultaten en het verkeer van elke web site duiken satisfied behulp van de siteverkenner van AHREFS. Bovendien kunt u de concurrentieanalysefunctie gebruiken om de back links van uw concurrent te controleren en deze te gebruiken om uw merk een boost te geven. outreach-advertising.

3. SEMrush

SEMRush is een van de krachtigste en meest vertrouwde alles-in-één marketingplatforms voor zoekmachines. Het biedt zijn technische Seo-auditfuncties through een enkele web page-audit die meer dan 130 on-web site en technische problemen analyseert.

Dit platform dekt ook een compleet scala aan technische Web optimization-prestatieproblemen bij het uitvoeren van een internet site-audit. SEMrush biedt aangepaste en thematische rapporten die u kunt openen, die specifiek zijn voor één component van technische Website positioning.

4. MOZ Professional

MOZ Professional is ook een alles-in-één suite van Search engine marketing-instruments die u kunt gebruiken om de zoekpositie van uw web page te versterken. U kunt Search engine marketing-mogelijkheden ontdekken met deze beste Seo-audittool en deze gebruiken voor het genereren van rapporten en het bewaken van de prestatievoortgang van uw web site.

U kunt uw site crawlen om meer dan 3.000 hyperlinks for every URL te beoordelen, e-mailrapporten ontvangen met gedetailleerde statistieken voor webpagina’s en inzicht krijgen in factoren over de crawlcapaciteiten van uw web page en voor het vinden van dubbele inhoud.

5. Seolyzer

Seolyzer is een gratis tool voor websitecrawling, Search engine optimization en loganalyse waarmee u kunt bepalen hoe zoekmachines uw internet site bekijken. Deze Search engine optimisation-software haalt ook informatie-crawlbots op die in de logbestanden van uw server zijn achtergelaten om uw Web optimization-KPI’s te bepalen en te maken tijdens het browsen op de web page.

Dit platform bepaalt foutcodes, prestaties van de paginasnelheid en omleidingen. Seolyzer levert ook een analyserapport van elke pagina van uw website voor een beter begrip. Fulfilled dat in gedachten kunt u het probleem controleren en op welke pagina het is ontdekt.

SEO-tools

6. Sitechecker

Sitechecker is een cloudgebaseerde crawler die u helpt bij het maken van een uitgebreid Search engine optimisation-rapport met een gedetailleerde audit van uw web-site, rangschikkingsinformatie en stappen die u kunt nemen om uw Search engine optimisation en backlink-monitoring te verbeteren.

Het is ook geoptimaliseerd voor webbrowsers, satisfied een soepele integratie voor Google Search Console en Google Analytics. U kunt snelle controles op de pagina uitvoeren en alle informatie krijgen die u nodig hebt.

7. Screaming Frog Website positioning Spider

Screaming Frog is een marktleider in technische Search engine marketing-audits. Het heeft een klantenbestand dat Disney, Amazon, Apple en Google omvat. Hun Search engine marketing Spider Instrument is een sitecrawler die web-sites van elke omvang beoordeelt en gebruikers technische Search engine optimisation-aanbevelingen biedt.

U kunt Search engine optimisation Spider gebruiken om verbroken inbound links op uw internet site te bepalen, nauwkeurige XML-sitemaps te maken waarmee pagina’s sneller worden geïndexeerd, pagina’s fulfilled zwak geoptimaliseerde of ontbrekende metadata te vinden, verbroken omleidingsketens op te lossen, dubbele pagina’s te vinden en meer.

8. SE-ranglijst

SE Ranking is een geweldige resource voor Search engine optimization-beheer die de rangschikking van de gezondheid van internet sites, het verkeer en de prestaties van zoekwoorden controleert. Het biedt inzicht in uw concurrenten, waardoor u het Search engine optimization-landschap beter leert kennen en uw marketingstrategie kunt aanpassen.

Onthoud dat SE Ranking een white label Search engine marketing-instrument is, wat betekent dat u aangepaste Search engine marketing-rapporten kunt maken fulfilled personalisatie- en merkopties. Hoe interesting is dat?

9. Controleer Mijn Links

Controleer Mijn One-way links is een goede Search engine marketing-tool geschikt voor organisaties die sterk afhankelijk zijn van uitgaande en inkomende back links. Het is een Google Chrome-extensie die uitsluitend wordt gebruikt voor het beheren van links in alle soorten en maten.

Fulfilled behulp van deze extensie kunt u een goed idee krijgen van hoe goed uw hyperlinks het doen. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar een phrase op Wikipedia. Test My Back links kan u vertellen hoeveel backlinks die pagina heeft en hoeveel ervan zijn verbroken. Het geeft u een idee van hoe u uw inhoud kunt personaliseren om de meest gestelde vragen te beantwoorden.

10. KWFinder

KWFinder is Website positioning-software program op de pagina voor het vinden van zoekwoorden fulfilled weinig of geen concurrentie. Best digitale marketeers en Search engine marketing-gurus gebruiken deze instrument om erachter te komen waar hun concurrenten op rangschikken en om te kiezen of ze hun Website positioning-strategieën willen aanpassen.

U kunt ook hun rangvolger gebruiken om uw organische zoekrangschikking te identificeren en uw voortgang te volgen. Als uw SERP-positie niet aangenaam genoeg is, kunt u gebruikmaken van nieuwe zoekwoordideeën om uw positie te verbeteren.

SEO-strategie

Conclusie

Daar heb je het! Nu is het tijd om uw web site te controleren en de technische problemen op te lossen die van invloed kunnen zijn op uw SERP-ranglijst. We wensen je veel geluk!

Welke van deze Seo-equipment bent u van prepare te gebruiken en welke heeft u in het verleden gebruikt? Wat zijn je ervaringen tijdens het gebruik ervan? Deel uw mening satisfied ons.