June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

The Next Web Conference Amsterdam: de toekomst van het web voorspellen

door Mélody Deunier-Lisene, Voys Telecom, ITWebZuid-Afrika (fragmenten gepubliceerd uit origineel)

Vindt elk jaar plaats in Amsterdam is De volgende webconferentie, die enkele van ‘s werelds scherpste technische geesten verzamelt voor een powerful twee dagen in juni. Tim Berners-Lee, Natasha Chamuleau, Brian Solis, Edward Snowden, Meik Wiking en Mo Gawdat behoorden tot de meer dan 200 sprekers op het evenement in 2022. Mélody Deunier-Lisene van Voys South Africa ging mee om een ​​duizelingwekkende duik te nemen in de toekomst van digitale technologie.

moedig gaan

In een wereld waar de uitdrukking ‘the future massive thing’ meer kilometers bevat dan een foton van de oerknal, is ‘The Up coming Web’ een bijzonder toepasselijke naam voor een conferentie die gewijd is aan het onderzoeken van de buitenste grenzen van het website. Wat zijn ze, wat onthullen ze, gaan we daarheen, wanneer en hoe? Pogingen om deze vragen te beantwoorden vormen enkele van de meest opwindende onderzoeken, innovaties en uitvindingen die momenteel naar voren komen door veel van de scherpste geesten van deze of welke tijd dan ook.

We beleven momenteel een technologische hyperrenaissance waarin zoveel zo snel verandert dat het zowel bevrijdend als angstaanjagend kan zijn.

Brian Solis: De gevierde auteur bespreekt zijn nieuwe boek Lifescale.

Op op en weg

Een andere opvallende spreker op The Following Web was Brian Solis. De ‘digitale antropoloog’ en gevierde auteur sprak krachtig above zijn nieuwe boek Lifescale:​ Hoe u een creatiever, productiever en gelukkiger leven kunt leiden op een manier die zowel eenvoudig als waar was, waardoor het publiek hun eigen belemmeringen voor geluk en productiviteit in twijfel trok. Het werk van Solis wordt gecrediteerd achieved een sterke invloed op het vroege digitale en sociale marketinglandschap.

Laatste grenzen

Dit zou vrij gemakkelijk het doel van The Next Website Conference als geheel kunnen beschrijven. Voor iedereen die bang is voor de toekomst of problemen heeft fulfilled technologie, is deze conferentie het perfecte tegengif: zelden waren zoveel mensen zo enthousiast around het inherente potentieel van technologie om van de toekomst een leuke, vrije en fascinerende plek te maken.

Lees a.u.b. de volledig artikel hiernaast samenvattingen van andere opvallende sprekers, waaronder Mo Gawdat, Edward Snowden, Alisa Cohn en Jason Silva.