Toegankelijkheid, compliance en gebruikerservaring verbeteren SEO

Maak toegankelijkheid een integraal onderdeel van de propositie van uw bureau en genereer nieuwe inkomstenstromen.

Wanneer u voldoet aan de Americans with Disabilities Act (ADA) en Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), is het belangrijk om te onthouden dat webtoegankelijkheid de zoekmachineoptimalisatie kan verbeteren. Sluit u aan bij een panel van leiders op het gebied van bureaus, compliance en gehandicapten om meer te horen over hoe webtoegankelijkheid kan werken voor uw bureau en uw klanten.

Schrijf u vandaag nog in voor “Agentschappen: inkomstenstromen vergroten door webtoegankelijkheid en naleving,” gepresenteerd door accessiBe.


Nieuw op zoekmachineland

Over de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Door Media, uitgevers van Search Engine Land en MarTech. Cynthia’s expertise omvat de marketing-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller met meer dan twee decennia ervaring op het gebied van redactionele/contentmarketing.

Anna Walsh

Next Post

Hoe prijswinnende B2B-marketing eruitziet in 2022

Fri Jul 8 , 2022
Hoe ziet bekroonde B2B-promoting eruit? Voor het eerst sinds de commence van het prestigieuze Cannes Lions Intercontinental Festival of Creative imagination in de jaren 1950, zag het onlangs gehouden evenement in 2022 speciale B2B-specifieke marketingprijscategorieën, wat een nieuwe kans bood voor B2B-marketeers om hun inspanningen op het wereldtoneel te laten […]