June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Waarom is seksuele intimidatie tegenwoordig belangrijk? [2022]

HR afdelingen. Doet iemand als hen? Letterlijk iemand? Ik gok dat het antwoord op die vraag nee is.

Het lijkt alsof elke keer dat een werknemer zich omdraait, ze een nieuwe veiligheidstraining moeten volgen, ander papierwerk moeten invullen of naar weer een andere openbare veiligheidsaankondiging moeten kijken.

Hoewel je misschien blij genoeg bent om rond te zitten en een gekke movie te bekijken en ervoor betaald te worden, vraag je je nog steeds af: wat is het nut van al deze seksuele intimidatietraining? Waarom moet ik dit doen?

Nou, ik ben hier om je te vertellen waarom je werkgever je verplicht een coaching seksuele intimidatie op het werk te volgen.

Wettelijke vereisten

1. Wettelijke vereisten

Feit is dat uw werkgever waarschijnlijk ook niet met dit soort zaken te maken wil hebben. Veel staten, zoals New York, eisen dat alle werknemers van bedrijven die in de staat zijn gevestigd, jaarlijks een training ter voorkoming van seksuele intimidatie volgen—zelfs als de werknemers niet in New York zijn gevestigd.

Als u een telewerker bent of deel uitmaakt van een grote keten, kunt u te maken krijgen achieved de regelgeving van meerdere gebieden tegelijk.

Als werkgevers hun werknemers niet elk jaar een opleiding geven en hun opleiding gedetailleerd bijhouden – in New York, minstens drie jaar – kunnen ze een boete krijgen van $ 100 voor elke werknemer (https://www.google.com/research =penalty+for+ intimidatie+instruction).

En aangezien kleine bedrijven verplicht zijn om trainingen aan te bieden wanneer ze 15 werknemers hebben, is dat een minimum amount van $ 1.500. Voor een klein bedrijf is dat veel geld. Hoe groter het bedrijf, hoe meer werknemers en hoe duurder de boete.

Als de mislukking zich herhaalt, staat een bedrijf veel te verliezen. Wanneer er genoeg schendingen beginnen op te lopen, loopt het hele bedrijf – en het levensonderhoud van iedereen erin – gevaar. Dat is een van de redenen waarom je moet zitten kijken naar een online video over het niet zeggen van ongepaste dingen tegen je collega’s.

2. Rechtszaken vermijden

Als je iets totaal ongepasts zegt tegen een klant of collega, als je iemand een onveilig gevoel geeft, weet je dan wie er kan worden aangeklaagd? Omdat jij het niet bent. Het is je werkgever.

Je kunt natuurlijk ontslagen worden, maar zij zijn degenen die te maken hebben satisfied juridische kosten, schikkingen en absoluut verschrikkelijke publiciteit.

Het absoluut glashelder maken van het beleid van een bedrijf tegen seksuele intimidatie zal niet altijd voorkomen dat een paar slechte werknemers echt domme dingen doen. Maar het beschermt het bedrijf wel tot op zekere hoogte omdat ze kunnen aantonen dat ze er een beleid tegen hebben en ze hebben de nodige training gegeven om dat best duidelijk te maken. Het is een betere verdediging dan ze anders zouden hebben.

3. Intimidatie daadwerkelijk voorkomen

Tot nu toe heb ik het alleen gehad above bedrijfsprincipes, maar het is is mogelijk dat uw werkgevers eigenlijk willen een veiligere werkomgeving creëren waar iedereen zich veilig voelt en niemand wordt lastiggevallen. Het is waarschijnlijk moeilijk voor te stellen dat de meeste bazen echt veel om hun werknemers geven, maar sommigen wel!

De teaching, hoe vervelend het ook lijkt, is ook in dit opzicht nuttig. Het vertelt degenen die in de verleiding komen om hun collega’s lastig te vallen, dat dergelijk gedrag niet zal worden getolereerd. Een ons preventie is een pond genezing waard. Hoewel het onmogelijk is om te raden hoeveel incidenten zijn voorkomen vanwege het beleid om education in excess of dit onderwerp te eisen, is het niet moeilijk om aan te nemen dat het cijfer niet te verwaarlozen is.

Het biedt ook informatie aan elke werknemer die wordt lastiggevallen en informeert hen above de techniques voor rapportage, zowel binnen het bedrijf als extern, bij de overheid. Dit bereidt mensen voor op eventuele toekomstige incidenten die niet kunnen worden voorkomen.

Lessen over omstandersinterventie en vergelding leren werknemers hoe ze wel en niet moeten reageren in de (hopelijk niet-bestaande) situatie waarin intimidatie plaatsvindt.

Wat te verwachten in een seksuele intimidatie training?

Wat te verwachten in een seksuele intimidatie schooling?

Dus hoe gaat deze teaching about seksuele intimidatie eruit zien? Meest on-line instruction seksuele intimidatie in New York duurt ongeveer 45 minuten en is wettelijk verplicht om interactief te zijn.

Dat zegt eigenlijk niet zo heel veel. Het zullen hoogstwaarschijnlijk slechts een paar vragen around de inhoud zijn – niets erg interessants. In feite, op foundation van mijn ervaring, zijn de vragen die je more than de schooling wordt gesteld waarschijnlijk vragen die een hersendode chimpansee zou kunnen beantwoorden zonder ook maar één seconde van de movie te hebben bekeken.

Jij waarschijnlijk zou moeten allow echter goed op, zodat u weet hoe u een incident kunt oplossen als zich een incident voordoet. En omdat ‘degene zijn die echt de moeite neemt om op te letten’ very best goed is voor je carrière.

Helaas wordt het waarschijnlijk behoorlijk saai. Maar tenzij je behoorlijk geluk hebt, is werk meestal toch niet leuk, dus je kunt web zo goed genieten van je kans om te ontspannen en op te staan ​​terwijl je nog steeds wordt betaald voor je tijd, in plaats van te wensen voor deze bepaalde zingende, dansende mascotte om je er in plaats daarvan in excess of te komen vertellen.

Natuurlijk, verplichte schooling ter voorkoming van seksuele intimidatie lijkt gewoon een andere vervelende HR-vereiste. Maar ik hoop dat u nu begrijpt dat er veel goede redenen zijn voor het beleid.