June 9, 2023

Nature Business

Voor zakeijke liefhebbers

Wat is lokalisatie en hoe verhoudt het zich tot lokale SEO?

De mening van de auteur is geheel van hem of haar (achieved uitzondering van het onwaarschijnlijke geval van hypnose) en komt mogelijk niet altijd overeen achieved de mening van Moz.

Lokale zoekmarketing is een vorm van publiciteit die anders is dan alle andere vanwege het potentieel voor het creëren van positieve sociale verandering.

juli 2022 is Onafhankelijke zakelijke maand en het perfecte instant om ons werk als lokale SEO’s nieuw leven in te blazen doorway na te denken around het betekenisvolle grotere geheel waaraan we bijdragen. Ik heb Europese sociale commentatoren horen zeggen dat je in Amerika geen boeken kunt publiceren fulfilled het woord ‘deugd’ in hun titels, maar wanneer een onafhankelijke ondernemer zijn deuren opent, zet dat een ware deugdzame cyclus in gang. Wanneer marketeers de eer hebben om die cyclus in te gaan, doen we mee aan iets dat nog belangrijker is dan ‘verkeer’, ‘conversies’ of ‘groei’ we dragen bij aan de kracht voor goed bekend als lokalisme.

Het kan het resultaat zijn van voortdurend werken satisfied analyses en statistieken om alles als een getallenspel te gaan zien, maar in het lokale is elk van die getallen een echt individu, een buurman achieved een verhaal, met behoeften. Deze maand hebben we de mogelijkheid om mensen, de gemeenschap en de omgeving opnieuw te centreren doorway de definitie van lokalisatie te overwegen en te zien hoe ons werk op het gebied van lokale Search engine optimisation ertoe doet.

Een definitie van economisch lokalisme

Beter dan dit kan ik het niet zeggen:

“Localisme gaat in excess of het bouwen van gemeenschappen die gezonder en duurzamer zijn – ondersteund doorway lokale economieën die sterker en veerkrachtiger zijn. Het betekent dat we regionale middelen gebruiken om aan onze behoeften te voldoen – eters opnieuw verbinden achieved boeren, investeerders met ondernemers en bedrijfseigenaren achieved de gemeenschappen en natuurlijke plaatsen waarvan ze afhankelijk zijn. Economisch succes wordt minder afgemeten aan de productie dan aan het bieden van een behoorlijke levensstandaard voor de meeste mensen, terwijl ze in harmonie met natuurlijke systemen leven.” – Organization Alliance for Nearby Residing Economies (BAILLE)

Satisfied andere woorden, in plaats van louter winst te maken als het uiteindelijke doel van deze manier van deelnemen aan het maatschappelijk leven, streeft het lokalisme ernaar het lijden te verminderen door een gemeenschap op te bouwen die werkelijk goed functioneert voor iedereen die erin leeft – wat de eerwaarde dokter Martin Luther King, Jr. “een glorieuze en gezonde plek om te wonen” experienced kunnen noemen.

De voordelen van lokalisme

Impactgrafiek die laat zien hoeveel geld lokaal wordt gecirculeerd bij aankopen van een lokaal merk versus multinational versus niet-lokaal online.
Afbeelding tegoed: burgereconomie en LOCO BC

Lokale rijkdom voor lokale behoeften

Het meest directe en voor de hand liggende voordeel van economisch lokalisme is dat het geld dat u uitgeeft blijft circuleren onder uw buren. Zoals hierboven geïllustreerd, koop je een fiets en prevent je geld in de zak van de plaatselijke fietsenwinkeleigenaar. Tijdens hun lunchpauze fietst de eigenaar van de fietsenwinkel above de weg voor de lunch en geeft hij je geld af aan de plaatselijke restauranthouder. Na het werk brengt de restaurateur je geld naar de plaatselijke ijzerhandel om wat lokaal geteelde groenten voor hun eigen tuin op te halen. De volgende ochtend gebruikt de eigenaar van de ijzerhandel uw geld om een ​​deel van hun elektriciteitsrekening te betalen aan het nutsbedrijf dat eigendom is van de gemeenschap. Een paar weken later on gebruikt een ingenieur van het nutsbedrijf uw geld om te doneren aan een nieuw fietspad dat in uw gemeenschap wordt aangelegd, zodat er veiligere plaatsen zijn voor fietsers zoals u om te rijden.

Illustratie die laat zien hoe lokalisatie geld lokaal circuleert versus extractie die geld uit lokale gemeenschappen stuurt.

Kortom, een gemeenschap gebouwd op lokalisme recyclet haar geld zodat het kan worden besteed aan de behoeften en projecten van de lokale bevolking, maar een gemeenschap zonder dit model raakt steeds meer ondergefinancierd omdat haar rijkdom weglekt in de portemonnee van nationale, multinationale en entiteiten op afstand zonder belang in het lokale leven. Wanneer uw gemeenschap een nieuwe brandweerwagen, reparaties aan het gemeentehuis of schoolboeken nodig heeft, is het geld daar in de stad in plaats van voor altijd verloren te gaan aan de schatkist van Walmart of Amazon, waar de CEO’s geen gedachten hebben over uw lokale behoeften. Dus basis economisch lokalisme begint achieved ervoor te zorgen dat lokale rijkdom wordt gerecycled in plaats van gewonnen, maar dit is slechts de eerste van de voordelen en we zullen er nog een paar bekijken die prioriteit verdienen.

Gezonde, groene gemeenschappen

Gedrukt bord met groene pijl en tekst "Zo naar de gemeenschappelijke tuinsite"
Afbeelding tegoed: Llandaff Information

Milieubescherming en lokalisatie gaan hand in hand, geworteld in de erkenning dat we geen leven, geen zaken, niets hebben zonder de aarde. Lokale levering van uw essentiële behoeften halveert de CO2-uitstoot in vergelijking fulfilled winkelen op afstand via e-commerce. Ondertussen betekent de centrale ligging van typische hoofdstraten dat mensen ervoor kunnen kiezen om te wandelen, fietsen of een veel kortere afstand te rijden om te winkelen, terwijl grote winkelketens (die meestal voorheen open up of landbouwgrond innemen aan de rand van steden) verdrievoudigde vervuiling door autorijden tussen 1969 – 2009. Back links naar de George Washington University twee miljoen nieuwe gevallen van pediatrische astma per jaar autorijden, wat betekent dat hoe minder we voertuigen op fossiele brandstof gebruiken, hoe beter onze kinderen kunnen ademen. En wat betreft voorheen groene ruimten die fungeren als de gezonde ecologische longen van uw hele gemeenschap, een economie die wordt aangedreven doorway lokalisme kan de wildgroei van grote dozen en herstel van wetlands, waterwegen en landbouwgronden waar vroeger megastores en asfalt waren.

Politieke wil en macht

Foto van een bord op het stadhuis
Afbeelding tegoed: Sue Day

Op het meest hyperlokale niveau kunnen steden die op lokalisme draaien hun eigen economische landschappen vormgeven. Gemeenschappen hebben herhaaldelijk de kracht getoond om te houden grote dozen uit en numerous kleine bedrijven gaan open up, zodat customers een aantal zeer zinvolle keuzes tot hun beschikking hebben. Koop Lokale verenigingen en aanverwante groepen hebben ook echte macht om lokale verkiezingen en beleidsmaatregelen te beïnvloeden die bepalen hoe steden zich ontwikkelen en groeien, wat een directe influence heeft op de levenskwaliteit van alle inwoners.

Uitzoomen op de kaart kunnen deze lokale acties landelijke voordelen hebben. Een problem waarmee gewetensvolle consumenten worden geconfronteerd, is wanneer hun behoefte aan alledaagse goederen botst fulfilled de dominantie van monopolies die ongewenste politici en beleid financieren. Het leed is echt wanneer, bijvoorbeeld, een shopper zich ervan bewust wordt dat er een 500 schietpartijen in Amerikaanse supermarkten sinds 2020 en ontdekt dat de keten waar ze winkelen, kandidaten financiert of wetgeving die de verkoop van aanvalswapens bevordert. De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens garandeert “leven, vrijheid en veiligheid van de persoon” voor alle mensen, maar als een groot merk deze conventies niet handhaaft, wat resulteert in de dood of terreur van zijn klanten, zullen ethische mensen geen zaken willen doen met dat bedrijf. Wanneer een stad weigert een dergelijk bedrijf in hun gemeenschap te laten opereren, is dat een kleine overwinning wanneer meerdere steden hetzelfde doen, kan dit het gedrag en het whole lot van dat merk op nationaal niveau bepalen.

Menselijk welzijn en plezier

Teken dat leest "Entree Gilroy Knoflookfestival"
Afbeelding tegoed: Becky Granger

De American Psychological Affiliation vindt dat onze de kans op vroegtijdig overlijden wordt gehalveerd als we worden beschermd tegen eenzaamheid en de Cambridge Journal of Regions stelt voor dat er een immediate verband tussen de lokale gezondheid en het aandeel kleine bedrijven in een gemeenschap. Wanneer uw lokale ondernemers, boeren, ambachtslieden, onderwijzers en ambtenaren u bij naam kennen, ervaart u het soort sociale interacties van hoge kwaliteit dat een bescherming biedt tegen isolement, wanhoop en vroegtijdige sterfte.

Lokalisatie kan u niet alleen helpen langer te leven, maar het kan de smaak van uw jaren zo veel rijker maken, omdat er unieke en interessante dingen te zien en te doen zijn in uw stad. Amerikanen nemen 2,29 miljard binnenlandse reizen for each jaar, en als je denkt aan de impuls om andere plaatsen te bezoeken, kan het niet zo zijn dat je in miljoenen steden precise dezelfde grote dozen en fastfoodfranchises kunt ervaren! Liever wil je wandelen en proeven de echte New Orleans, of San Francisco, of Seattle. Als er in uw stad een beroemd knoflookfestival, een appelmarkt of een chili-cookoff wordt gehouden, bescherm dan deze regionale rijkdom tegen het soort zakelijke homogeniteit dat kleurloze kopieën zou maken van levendige plaatsen om te leven. Lokalisatie kan het verschil maken tussen menselijk lijden en menselijke vreugde.

De eer om in lokale Search engine marketing te werken

Foto van handgeschreven bordlezing "Wil je alsjeblieft niet mijn buurman zijn?"
Afbeelding tegoed: THRogers

Ik moet bekennen dat ik erg opgewonden raak als ik hierover denk of praat: lokale SEO’s hebben de vaardigheden om steden en landen te vormen waarin ze echt willen wonen. Al die jaren die we besteden aan het bestuderen van zoekopdrachten en lokale handel, hebben ons in feite in staat gesteld om rechtstreeks reclame te maken voor de onafhankelijke bedrijven die de vele voordelen van lokalisatie tot leven brengen. In feite kunnen we onze capaciteiten zien als een toolkit om de economie, de samenleving en zelfs de planeet opnieuw in evenwicht te brengen.

Hoe werkt dat?

Het is vrij eenvoudig: elke keer dat uw werk resulteert in een klein zelfstandig bedrijf dat een groter bedrijf overtreft, maakt u het voor lokale purchasers gemakkelijker om voor lokalisme te kiezen.

Het is een strijd om te concurreren satisfied de eindeloze marketingbudgetten van nationale merken, maar uw vaardigheden om behendige, concurrerende lokale audits uit te voeren en snel een pad te vinden naar een grotere onafhankelijke zakelijke zichtbaarheid, zijn in feite een belangrijke bijdrage om het publiek te helpen bij het ontdekken en kiezen van een meer humane en bewoonbare toekomst. In feite brengt het vullen van uw klantenlijst fulfilled het oog op lokaliteit uw werkleven in lijn achieved de waardigheid van immigranten die ongeveer ¼ van kleine Amerikaanse bedrijvenmet Amerikaanse bedrijven die eigendom zijn van een minderheid, 99,9% MKBen achieved een enorme en noodzakelijke vermindering van ieders ecologische voetafdruk. Naar schatting zullen Amerikanen ongeveer ⅓ van hun totale leven op het werk doorbrengen het is hartverwarmend om te weten dat we een optie hebben om al die uren in te zetten voor het algemeen belang.

Onze tegenstanders zullen niet snel opgeven. We kunnen ons hulpeloos voelen als onze Twitter-feeds bestaan ​​uit nieuws above Amazon Greenwashing Earth Day terwijl naar verluidt onderrapportage van zijn niet-duurzame koolstofemissiesWalmart betaalt zijn werknemers zulke lage lonen dat het bedrijf de natie is geworden grootste uitkeringsgerechtigdeen doel vakbond breken terwijl Starbucks dreigt een winkel te sluiten waar arbeiders erin slaagden vakbonden te sluiten.

Lokale SEO’s zijn gelukkig niet machteloos, want we kunnen ervoor kiezen om er zeker van te zijn dat er andere goed zichtbare plaatsen zijn waar mensen eten, boeken, kleding, huishoudelijke artikelen en een kopje koffie kunnen kopen. We kunnen de eer omarmen om onze substantiële marketingvaardigheden te gebruiken om het verhaal van lokalisatie te versterken, in samenwerking met onze klanten, om het maatschappelijke hartzeer aan te pakken dat ons het meest pijn doet en druk bezig te zijn achieved het noodzakelijke werk om de planeet te genezen. Geen kleine taken misschien, maar wat een verleidelijk aanbod biedt het leven ons om op de markt te komen voor het algemeen welzijn.